Atasja

jag suger

Publicerad 2012-07-31 02:36:38 i Allmänt

Jag suger på att uppdatera, för det första så skriver jag inte rns om intressanta saker. Huvudsaken ärväl kanske ska va roligt att blogga och det tycker jag att det är, svårigheten är bara att jag inte har några bra ideer, jag har ingenaning om vad jag ska börja skriva om som gör bloggen mer intressant, något jag måste fundera på.
Idag red jag barbacka på min underbaraste häst Atasja! Hon går fantastiskt fint på nya bettet, Ska bli ännu roligare att få testa det tredelade jag har beställt, Men det kommer inte förrän nästa vecka så det blir la nice.
har snackat på kik med tjejorna och det va länge, och fyfan vad jag skrattade, redigerade nämligen lite bilder i photoshop på dom, såå jäkla kul haha! :D
Nu måste jag va social med den lyckligt lottade jag smsar med!
see ya!

mys

Publicerad 2012-07-29 16:16:23 i Allmänt

igårkväll va en av dom bästa kvällarna på länge! Med Annelie Johanna och en stund med Moa, sjukt bra. Vad vi gjorde ska jag inte gå in på här, men det blrv massa skoj ända fram till kl halv 5 i morse. Jag har vänt på dygnet och måste vända tillbaka. Jag är i vanliga fall inget nattdjur även om jag önskar att jag kunde va ett, men att va det när man börjar skolan är ju inte så värst bra, nu ska jag skynda mej att städa innan mamma kommer hem med mums! see ya!:)

LOL

Publicerad 2012-07-29 11:45:00 i Allmänt

Hej hej, Tänkte bara rekomendera filmen Lol, Den är superbra! För er som verkligfen gillar ungdomsfilmer med en massa kärleksstrul och sånt där. Miley Cyrus som har huvudrollen,m Passar riktigt bra till att ha den.
Sen tänkte jag rekomendera Friends with benefits, Som Anna(aeap.blogg.se) sa till mej att se när jag frågade henne efter filmtips. Skitrolig, Romantisk komedi måste ses!
Sen vill jag rekomendera Seanfrika för er som har riktigt dålig humor och skrattar åt det mesta, Sean banan som har huvudrollen, Handlar om Sean och kikki danielsson som ska åka till Afrika och spela in musikvideon till låten Seanfrika, Sean strular till det och reser lite härochvar i Afrika med sin vägvisare som är en get. Mycket skrattvänlig film!
See ya!

Gokväll

Publicerad 2012-07-27 23:48:00 i Allmänt

Hejsan
Idag har allt möjligt hänt.. Eller inte, har känt mej lite Alone. Kom precis hem från en och en halv timmes promenad bara för att jag inte hade känslan för att va hemma, Skulle egentligen träffat Jim men han hade somnat. Så.. Life sucks sometimes. Det är saker man får leva med. Kvällen blev en deppkväll istället, Och det är för komplicerat för att skriva här. Okej, Ärligt talat så är det privatsaker.
Red Atasja på det nya bettet igår och idag, Och det fungerar bra hittils, Om en vecka får jag det tredelade bettet, Det ska också bli kul att prova. Hon Lyssnar mycket mer på det raka bettet än det tvådelade. Är skitnöjd.
Nu är jag sjukt trött och tänkte kolla på en film tills jag somnar och imorgon ska jag sova så länge det går och efter det ska jag åka till stallet och rida, Eller om hon ska vila, Har inte bestämt mig riktigt än.
Som sagt är jag sjukt trött och ska sova. Godnatt
See ya!
Atasja1

Stum

Publicerad 2012-07-26 00:09:37 i Allmänt

Hej hej!
Idag fick jag reda på att Atasja har blivit stum i munnen pga av att hon har gått på samma bett i en så lång tid. Så i morgon eller någon dag nu här ska jag skaffa mej ett tredelat, Och ett rakt bett och börja variera mer. Det är inget att oroa sig för. Det är bara synd att det har blivit så. Men det blir bättre med nytt bett.
Har vart på hööks och shoppat lite små saker, Började med att jag skulle ha lädertvål, Sen hittade jag ett skrittäcke som jag ska ha i höst och vinter. Sen skaffade jag mej en ny nosgrimma till Tasjan, Med remont, Provade det idag och det satt bra, Hon ser ut att ha jättelångt huvud i det men hon är så fantastiskt söt i det. Bild lägger jag upp i morgon.
Nu är jag trötter och ska nanna, Godnatt
See ya!

Emma<3

Publicerad 2012-07-25 00:45:28 i Allmänt

Emma
Det här skriver jag för att jag kan va en usel kompis ibland, Och För att du är en äkta vän som jag vill bära med mig i mitt liv, Du betyder extremt mycket för mej. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta vad som än händer. Du är inte "forever alone" Utan du känner dej bara så för att jag är usel. Tre ord, Jag älskar dej. Min Emma. Du har lärt mej så mycket, Inom hästar och framförallt inom vänskap. Vi kan va så väldigt olika ibland, Kalla varandra bitch och allt där i mellan men en sak du ska veta att jag finns här för dej. Jag är ledsen för att det blir så konstigt ibland, Det är inte med mening och där håller jag vid mitt ord. Du är en älskvärd vän. Jag kan skriva en bok på 500 sidor bara om hur du är, Din vänlighet, Din glädje, Ditt allt. Allt du e. En underbar kompis. Olikheter kan ibland vara bra, Det blir lite mer drama i vänskapen kan man säga. Du har en stor plats i mitt hjärta. Jag äslkar dej emma. Det du är, Det är omöjligt att säga eller skriva i ord, Du är något oförklarligt fantastisk. Jag kommer aldrig att glömma dej Emsi min Pemsi, Du e la nice. Du e la min bäste vän. Så ta och hold käften på daj! Love you! <3 Emsi min Pemsi!
See ya emsi;)
Emsi

kass..

Publicerad 2012-07-23 02:03:54 i Allmänt

tjena.
känner mej riktigt kass. har vart ruskigt dålig på uppdateringen nu för tiden och jag ska verkligen skärpa mej nu!
men tyvärr för trött för att kunna gör något nu, min gärna fungerar inte korrekt just nu haha! skriver i morgon!

bild från i fredags när jag va på heron och kollade på bio, berättar mer om det i morgon:)
see ya!
:D

dygnat!

Publicerad 2012-07-21 07:27:26 i Allmänt

Hej hej.
Ledsen att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft lite mycket, Visst har det väll funnits tillfällen då jag har kunnat skriva men tanken har inte funnits där vid den tiden. I förgår Kom hovslagarn så snäll som han var och ringde mej kl 9 på morgonen, Tur så hade jag inte somnat ännu, För jag hade vart uppe och gått promenad och gett Nino frukost. Han sa "Hej, Jag kan komma ut till dej om 30-40 min!". Då blev jag ganska stressad för jag tänkte rida efter att han hade vart där så jag hoppade över frukosten och den ridturen blev endå inte den bästa då hon inte alls kändes fräsch. Jaja vissa dagar är dåliga men det är bara för att vi ska känna hur bra dom fantastiska dagarna känns.
Idag kommer mamma hem och jag har städat lägenheten i två timmar innatt, Och än är jag inte riktigt klar, Har lite kläder att tvätta upp men det finns inget tvättmedel så det går ju inte, Haha. Ska bli kul att träffa dom igen.
Igår va jag på bio och såg Cockpit, Den är sevärd men inte värd att se på bio, Onödiga pengar får jag lov att säga, Ångrar det lite. Sen har jag fått punktering på moppen, S K I T K U L ! not. Jaja shit happends.
Jim och Annelie spenderade resten av natten med mej, Vi satt och prata skratta och allt vad man gör när man är riktigt bra kompisar.
Nu ska jag gå.
See Ya

Atasja och jag

tappsko

Publicerad 2012-07-19 03:07:44 i Allmänt

hej hej
atasja tappade en sko när jag red idag så fuck that! menmen sånt händer! ska ringa hovis i morgon förmiddag, nu ska jag dra see ya

Prylar

Publicerad 2012-07-17 23:37:25 i Allmänt

Hittade lite saker som jag funderar på
schabrak1
Pannband
Benskydd
kljacka
schabrak2
Hittade mycket mer än så! :)
See ya!

Lasange

Publicerad 2012-07-17 19:39:55 i Allmänt

Hej hej.
Ledsen för dom senaste dagarna känner mej själv rätt dryg faktist. Nu känns allt bra igen i alla fall.
Igår hade jag och jim Seriemaraton och kötta ben & jerrys. De va la nice.
Idag red jag lite på atasja på raksträcka i form i alla gångarter, Hon gick underbart, Min häst är sååå fantastisk. Jag själv tränar så mycket jag kan för att hålla händerna stilla det går sådär. Men bättre har det blivit och Atasja gick i gämn form i traven och galloppen, Dock är skritten svårare och man måste hjälpa henne så hemskt mycket. Men det har också blibit bättre.
Vi övad också på gämnsidigheten. Alltså bytte ställningarna hela tiden, Böjde och flyttade på rakt spår, Det tyckte hon va skitakul och vi ska fortsätta med detta, Det tog mej bara en halvtimme och jag var supernöjd. Min underbara häst. I morgon ska vi jobba mer med skänkelvikningar och att ställa henne bra i gallopen och få henne rak. Det ska bli spännande. well.. Min häst är underbar!
Nu ska jag och nino kolla på Film. Och jag ska äta lasange så jag skriver snart igen, See ya babes

seriemaraton

Publicerad 2012-07-17 01:59:45 i Allmänt

tjena!
känner mej lite usel här, har inte gjort dtt inlägg på två dagar men jag antar väl att jag inte har haft tiden med mej på senaste. förlåt för det!

nu sitter jag och kollar på serier och måste tyvärr dra nu see ya

innan jag dör..

Publicerad 2012-07-15 01:41:06 i Allmänt

ska jag -

skriva en bok
flyga luftballong
förändra något vettigt här i världen
skriva en låt
skaffa mig en hästgård
jobba utomlands
gifta mig
jobba på resturang

för er som kanske vill veta

cute dog

Publicerad 2012-07-14 16:17:08 i Allmänt

Hej hej, idag får vi nya grannar, och idag startar min hemma själv vecka!. vill nån komma hit så är det coollungt! va ute med hunden nyss och när jag väl gick ut så va det en man som prata engelska och sa"cute dog" jag nickade och log, eneglska är inte den bästa sidan med mej. haha! idag blir det chill, kommer antagligen att städa om jag får för tråkigt, haha vilket inte brukar hända så, vi får se. drar till stallet sen, kollar till hästen så hon är fine. Atasja gick på vilovecka igår och ska vila tills på fredag, det blir skönt för både henne och mej. Sen blir det stenhård träning för oss båda. hon ska banta och så jag med haha. i höst ska jag och Anna träna hästarna så att dom får världens bästa kondis och värsta musklerna ska dom få! och perfekta. nu ormar inte jag skriva mer så see ya!

Dressyr

Publicerad 2012-07-12 20:46:44 i Allmänt

Hej hej.
Idag dressyrade jag och Atasja lite på hackamore och det gick så sjukt bra. Hon är verkligen jättefin på det. Vi körde lite förvänd gallop och lite skänkelvikningar, Och ökningar i traven. Gick superbra. I morgon blir det uteritt eller vila det beror på. Tar det nog i alla fall lugnt nu när hon har gått hårt två dagar i rad. Min drömhäst!<3

Längtar så mycket till Gisza(Annas foderhäst) Kommer tillbaka så vi kan rida tillsammans igen. Saknar båda två jättemycket. Det är tre hästar i stallet som har blivit halta på en vecka! Det är helt sjukt, Fattar inte vad det är som händer egentligen.

Ikväll ska jag väl ut en sväng, Det har inte varit en sån händelserik dag idag faktist.

See ya!


Svartvit

Betygen!

Publicerad 2012-07-12 00:39:35 i Allmänt

Vi börjar med att Atasjas vilovecka bara blev tre dagar, Kunde inte låta bli att rida idag. Hon va såååå fin, Red markarbete på hackamore och jag fick världens finaste häst. Vilovecka får hon snart, Om två veckor ungefär, Sen har jag planerat att hon ska gå ner från betet så tidigt det går. Provade hoppa ett hinder på hackamore och det gjorde hon underbart, Det kommer bli fler gånger!
Innatt drömde jag att jag fick superbra betyg, Jag hoppas det va en sanndröm, I höst kommer jag att kämpa med allt jag har. Skolan och hästen är vad det är som gäller, Ska ju få upp hästen i toppform så jag får en frän häst att komma in på till gymnasiet. Betygen alltså! Betyg!! Enda som gäller!
Men samtidigt önskar jag att tiden ska stanna just här. Allt är underbart nu, Kommer att sakna kompisar och sånna saker. Det blir tufft, Men jag är van vid att gå igeonom tuffa saker så det måste gå. Nu ska jag flyta. Jag ska bli grymm. Jag ska bli bäst. Men jag ska fortfarande va den jag är. Jag vill va den jag är, Jag önskar inte att jag va någon annan, Jag är nöjd över det jag har, Mina vänner, Min familj, mej själv. Jag behöver inte mer. Det räcker, Allt är bäst, Just precis nu.
Ibland känner jag fortfarande tomheten efter pappa, Och kan inte sluta tänka på honom, Han va bäst, Han kunde inte vara bättre. Glad över den tid jag fick ha med honom. Han va min pappa och jag måste säga det, Till alla ni som har en pappa, Ni ska va lyckliga hur dom än är. Dom älskar er för dom ni är. Ha de braj! See ya!

Lovely dream

Publicerad 2012-07-10 11:52:45 i Allmänt

Godmorgon.
Vaknade precis men försökte somna om för jag hade en underbar dröm som i all evighet kommer bara hållas för mej. Kunde inte somna om hur mycket jag än ville så jag spelade upp drömmen i huvet flera gånger efter varandra, Men det va inte lika bra som drömmen, Min största önskan va då att jag skulle kunna få drömma det igen.
Det är helt sjukt vad drömmar kan göra med en, Känner mej ju sådär nu, Fast ändå glad över hur drömmen va, Och så mycket jag önskade att det va verklighet, Så underbart, En sån känsla liksom. Kommer aldrig nånsin glömma den drömmen. Det sjuka va också att den va så verklig. Har ni någon gång önskat detta?.

Så jag har inte kommit på något bättre att skriva på den här bloggen ännu, Men det kommer väl.

Mamma är i centrum med hunden och det är en liten bit bort ändå hör jag hunden skälla därifrån, Nu blev han tyst, Jag måste ha väldigt bra hörsel antagligen, Haha.

Nu ska jag ta och få i mej lite frukost, Sen ska jag nog ta moppen till stallet och pyssla om min underbara häst lite granna. Hoppas ni får en bra dag, För det kommer jag att ha!

See ya!

Atasja i paddocken

körde precis..

Publicerad 2012-07-10 00:53:19 i Allmänt

tjena hej du!
Körde precis lite moppe med Jim, Vad galet läskigt det är att köra i regn, Helt sjukt! Om du ska köra och det regnar, Vänta en stund, Jag såg seriöst ingenting. Jag har aldrig känt mej så blind i hela mitt liv. Regn i ögonen, Ett tag var det hagel, Nästan översvämmning på vägarna, Körde endå farlig för fort. Och jag såg en påkörd hare som hade delats itu, Höll på att kräkas när jag såg inälvorna.

Jag har bestämt mej för att låta Atasja vila en vecka(till att börja med) Sen får vi se hur det blir om hon behöver vila mer än så men det tror jag inte, Känner att jag själv behöver lite vila, Så, såhär får det bli, Kommer att bli extremt sugen på att rida men då får jag bara bita ihop, Nu ska Atasja bara få gå och vara häst.

På lördag åker mamma till Turkiet och jag kommer att få vara själv en heeel vecka, Ska bli kul fast endå inte. Kommer ju att bli tomt hemma, Hoppas på att kunna få sova hos en kompis någon dag, Blir väl antagligen hemma hos Jim, Eller att någon sover här. Det får bli som det kommer helt enkelt. Och jag får absolut inte kolla på skräckfilmer eller något sånt.

Min rygg kliar hela tiden, det slutar inte och jag tror det kommer ta mitt liv, Haha, Brände mej i solen förra veckan och jag har väl blivit torr, så det är nog det som kliar, Använd solkräm! Ni vill inte gå igenom det här ska ni veta.

Jag har börjat fundera över vad som kan bli mer läsvärt på den här bloggen, Jag funderar på att börja göra något annorlunda men har inte kommit på något riktigt bra ännu, Jag tänker så det knakar, Får hålla tummarna på att det kommer upp något bra snart.

See ya!

äntligen hemma!

Publicerad 2012-07-08 00:52:16 i Allmänt

tja tja! kom hem från söderköping runt kl 4 idag! de e la nice! fast endå iinte för man saknar alla supermycket! men får äntligen sova i min säng!
i morgon ska jag lägga upp bild på nya ridbyxorna och det andra! Atasja verkade okej med att få åka hem igen men hon fäste sig vid hästarna i söderköping så mycket! så lite jobbigt är det nog för henne! måste fortsätta rida henne nu btw! för hon måste hålla formen! men hon ska endå få en hel veckas vila men det blir om två veckor ungefär! ska jobba stenhårt med henne nu!
vart så himla lycklig för att jag skulle få köra moppen igen men den startade i inte! sä jag blev fett bitter!
precis kollat ett avsnitt av teen wolf! sååå sjuuuukt bra! sååå sevärt!
i morgon ska jag lämna hästtransporten! i märsta.

anna sa till mej häromdagen att jag bara skriver utropstecken i mina blogginlägg.. märker nu att det är sant så jag får bättra
mej på det!

Jag ör seriöst så sjukt trött att jag dör. ska kolla annas och emmas bloggar sen ska jag sova, såå godnatt see ya

dålig uppdatering hej!

Publicerad 2012-07-06 20:06:07 i Allmänt

hej hej! är fortfarande ute hos Fanny i söerköping, dålig uppdatering jag vet! ledsen för det! jag har haft en underbar vecka! åker hem i morgon! vi har haft ridning, sol, skratt och bad! bästa veckan på den här sommaren än så länge! atasja trivs superbra här! önskar jag kunde stanna en vecka till! skulle va jätteskönt! har köpt prylar på avantia i norrköping! b2b ridbyxor, kingsland ridstrumpor och jättesköna ridhandskar! underbar vecka! har inte kunnat uppdatera så mycket då jag dels hade dålig teckning i blrjan av veckan och sen har vi haft fullt upp! men nu tar jag mej tid till att göra det! allt känns såååå bra! ni bara måste läsa Annas blogg den e grym! aeap.blogg.se! sen emmas egf.blogg.se!
dom har precis kollat på bambi! fattar inte hur dom orkar! och sen är det tydligen konstigt att jag har ridbyxor på mej fortfarande! jaja:) nu ska jag kolla vad dom gör och sen duscha! see ya!:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela